Noi suntem Weddon!

Se spune că fericirea nu există, că este doar un concept inventat de noi, oamenii, pentru a exprima atingerea unei stări superioare de împlinire. Adevărul este că fericirea devine vizibilă în momentul în care sentimentul de împlinire sufletească trece la nivelul următor, în cadrul unei nunți de exemplu, sau a unui botez. Fără dar și poate, nunta și botezul sunt de departe cele mai importante evenimente din viețile noastre, evenimente de la care ne dorim cu ardoare să plecăm acasă cu niște amintiri unice, imortalizate de un fotograf capabil să surprindă această fericire în cadrele sale.

Noi suntem WeddDon, o echipă de tineri fotografi cu viziuni noi, care apreciază tot ceea ce este frumos și care sunt capabili să aducă la viață fotografii ce surprind fericirea, și implicit, perfecțiunea. Ne place să ne numim „fotografi de suflet”, întrucât doar sufletul este capabil să simtă această bucurie. Doar un fotograf cu suflet va putea să aducă în prim plan niște fotografii capabile să transmită emoție.

Contacteaza-ne
Fotograf nunta weddon Bucuresti

Cu cine lucrăm noi de obicei?

Ne place să lucrăm cu oameni foarte deschiși, care sunt dispuși să își deschidă sufletele în fața noastră și astfel, să ne destăinuie detalii amănunțite care să ne ajute să aducem la viață cele mai emoționante cadre.Fotografia este considerată de multă lume o artă pentru așa cum în pictură doar artiștii capabili să transmită emoție ajung celebri, și-n fotografie doar profesioniștii cu suflet reușesc să aducă în prim plan cele mai emoționante cadre. Astfel, ne place să lucrăm cu oameni care cred în viziunea noastră și care ne dau mână liberă la ceea ce urmează să facem. Ne place să lucrăm cu oameni care ne ajută să surprindem niște fotografii ce rămân veșnic vii.

De ce să lucrezi cu WeddDon? Păi, simplu: avem o experiență de peste 5 ani în a surprinde emoție la nunți, botezuri, evenimente corporate și nu numai. Am trecut prin multe, am învățat din propriile greșeli și, iată-ne tot aici. Cu dorință de muncă, dedicați, cu multă pasiune pentru fotografie și pentru atingerea perfecțiunii în acest domeniu. Probabil nici nu poți avea rezultate în acest domeniu dacă nu ești un perfecționist, nu? Dacă v-am stârnit interesul, puteți lua contact cu noi prin intermediul formularului de contact de pe site, la adresa de e-mail contact@weddon.ro sau la numărul de telefon afișat.

Noi suntem WeddDon, o echipă de tineri fotografi cu viziuni noi, care apreciază tot ceea ce este frumos și
care sunt capabili să aducă la viață fotografii ce surprind fericirea, și implicit, perfecțiunea.

Facebook Weddon.ro
Bucuresti | Romania | 0735.359.999 | contact@weddon.ro